B.o.B - Magic ft. Rivers Cuomo

Dom som känner mig kanske vet att jag älskar denhär songen. Den får mig att bli så himla glad. Det var faktiskt min kompis som gjorde att jag började lyssna på denhär och nu är jag helt fast. Jag älskar denhär. *PUSS*
 

SONGS IN REAL LIFE 4 ÄNTLIGEN!!!

Wake me up

Okej alla har hört låten men hur många har sett videon?
 

Första dagen i skolan avklarad :)

Idag började jag skolan igen.
JAA PÅ EN FREDAG!!
Aja vi gick från halv nio till halv fyra :/
Men nu är jag hemma igen och jag kommer nog sova länge imorgon. Jag gick upp klockan sex imorrse och det är ju nästan självmord att göra. Men jag fick träffa alla kompisar igen och det är ju kul. Men nu ska jag softa lite iallafall. Hare bra *PUSS*
 

Känn ingen sorg för mig göteborg

Idag ska jag på bio med mamma för vi kollar alltid på bio dagen innan skolan börjar och vi ska se känn ingen sorg. Så jag kollade in musikvideon för jag kom på att jag inte har kollat på den på länge utan bara lyssnat på låten. Men shit vad ung han är där :)
 

Gårdagens outfit

Igår var jag i djurparken och då hade jag dethär på mig
 
Tröja-Kaphal
Shorts-Gina tricot
Syns inte på bilden man jag hade också skor från björn borg och en väska som jag ite vet vart den kommer ifrån men det är en vit skinn imitation och den är liten. *PUSS*
 
 
 
 

Best song ever

(för er som har missat den)
 

Musik :)

Jag har inte tid att blogg med massa bilder och så hela tiden men jag kanske gör det ibland men jag tänkte börja lägga upp lite musiktips, hoppas ni fortsätter läsa min blogg *PUSS*

sorry ^^

Jag har inte uppdaterat på flera dagar men det är på grund av att jag har varit på danskollo och jag har inte haft tid till att uppdatera. Men jag ska bli bättre på det nu. Jag var på RixFm festival igår också för det var i Norrköping och då åkte jag dit och va med kompisar och hade kul. Det kommer antagligen komma upp bilder på det men vi får se :)

Danskollo

Jag har varit i Jönköping i helgen för min brorsa flyttade så jag hjälpte honnom och sen var internet nere igår så jag kunde inte uppdatera men aja. Idag har jag iallafall varit på danskollo från 10 till 15. Det var ganska kul. På förmiddagen övade vi koreografi till festivalen som är på fredag och lördag. Sen eftee lunch så fortsatte vi med en annan koreografi och sen hade vi en timmes jazz lektion. Så nu har jag sprungit till bussen och nu sitter jag på den och väntar på att få komma hem. Jag är hemma typ halv fem men aja. Jag tror jag kommer uppdatera lite ikväll men vi får se. Hoppas ni har haft en underbar sensommardag idag *Puss*

Dagens Outfit

Hej, idag var jag på stan ett litet tag och shoppade lite saker inför skolan, det kommer upp ett inlägg om det immorgon tror jag. Men här är kläderna jag hade. :)
Stickat linne: Bik Bok
Jeans: Cubus
Väska: George and Hillary tror jag
 
Smink:
Puder-Max Factor
Concealer-Isa Dora
Concealer-Cleracil
Mascara-Lumene Blue Berry Curl
Ögonbrynspenna-H&M
Eyeliner-Isa Dora
Beige kajal-Oriflame
 
 

Its raining :(

Jag cyklade till min farmor och farfar idag och på vägen hem började det spöregna :( Jag fick cykla och hålla i paraplyt sammtidigt men jag vart dyngsur ändå för det var massa vattenpölar. Men aja sitter och dricker te nu för att bli varm. Regnar det hos er?
 

Back to school del.2 Hår- piffa till en vardags toffs.

Många gillar ju att ha toffs i skolan. Här kommer tre enkla sätt att piffa till toffsen på. :D
 
1. Volym i luggen
 
Börja med att sätta upp hela håret förutom luggen i en ganska hög toffs.

Tuppera sedan luggen, börja tuppera vid roten och tuppera ungefär en decimeter. Om du håller håret uppåt när du tupperar så blir resultatet mycket finare.
 
Dra allt hår bakåt och sätt fast en hårnål där tupperingen slutar. Om du har långt hår så kan du sätta in håret som blev över i toffsen. Sen är det bara att spraya i lite hårspray så är det klart.
 
2. Volym + fläta
 
Börja precis som förra gången med att tuppera luggen. Denhär gången är det bättre att hålla luggen lite åt sidan under tiden du tupperar.
Gör sedan en fläta ''under'' tupperingen
 
 Dra flätan bakåt och antingen sätter du fast den i toffsen eller så gör du som jag och snurrar den runt toffsen och fäster med en hårnål. Eller on du har kortare hår så kan du ju bara sätta fast det med en hårnål.
 
3. Toffs med twist
 
Börja med att sätta upp håret i en vanlig toffs.
 
Dethär är jätte svårt att förklara men ''dela'' håret på åvansidan av toffsen i två delan och tryck ner hela toffsen igenom det hålet. Förstog du inte? kolla in här: http://www.youtube.com/watch?v=Q1M1gZMkoHI
 Klart!
(Om du vill göra lite till så kan du sätta dit en till toffs lite längre ner och dra igenom håret igen och fortsätta så länge du vill) se hur här: http://www.youtube.com/watch?v=zBJAHfrix2I

Every New Day Is Another Chance To Change Youre Life

 

Back to school del.1 Kläder-Första dagen i skolan

Jaa nu börjar min back to school serie äntligen och det första är lite klädtips som man kan ha första dagen i skolan om man vill vara lite tillpiffad. På min skola börjar vi med lektioner direkt och vi börjar på en fredag och måsta gå ända från halv nio till halv fyra. Så jag kommer inte att ha några speciella kläder på min men om ni börjar på något annat sätt så kanske ni vill vara lite finare. hoppas ni gillar det :)
 
Här är en enkel och fin outfit för varma skoldagar. 
Shorts: Gina Tricot
Linne: En affär på Öland
Ring: glitter
Väska: Björn Borg
 
 
 
 
 
 
  
Här är samma outfit men med tröjan nedstoppad och en väska från Björn Borg
 
Här har jag en lite mer tillpiffad glittrig outfit.
Linne: BikBok
Byxor/tights:BikBok
Armband: Vet inte riktigt men jag tror det är köpt på glitter.
 
 

allt försenat

Jag vet att jag lovade att göra en back to school men den kommer börja imorgon och sen vet jag inte om jag kommer att göra en stor haul men vi får se jag hade tänkt göra 3 färdiga inlägg imorgon så att jag kan lägga upp det senare :)

elinthecoolest.blogg.se

Jag är en tjej på 13-år som bloggar här på elin-the-coolest.blogg.se. Jag vet att namnet är lite sådär men det fanns inga namn som var bra lediga och då blev det såhär :)

RSS 2.0