Back to school del.2 Hår- piffa till en vardags toffs.

Många gillar ju att ha toffs i skolan. Här kommer tre enkla sätt att piffa till toffsen på. :D
 
1. Volym i luggen
 
Börja med att sätta upp hela håret förutom luggen i en ganska hög toffs.

Tuppera sedan luggen, börja tuppera vid roten och tuppera ungefär en decimeter. Om du håller håret uppåt när du tupperar så blir resultatet mycket finare.
 
Dra allt hår bakåt och sätt fast en hårnål där tupperingen slutar. Om du har långt hår så kan du sätta in håret som blev över i toffsen. Sen är det bara att spraya i lite hårspray så är det klart.
 
2. Volym + fläta
 
Börja precis som förra gången med att tuppera luggen. Denhär gången är det bättre att hålla luggen lite åt sidan under tiden du tupperar.
Gör sedan en fläta ''under'' tupperingen
 
 Dra flätan bakåt och antingen sätter du fast den i toffsen eller så gör du som jag och snurrar den runt toffsen och fäster med en hårnål. Eller on du har kortare hår så kan du ju bara sätta fast det med en hårnål.
 
3. Toffs med twist
 
Börja med att sätta upp håret i en vanlig toffs.
 
Dethär är jätte svårt att förklara men ''dela'' håret på åvansidan av toffsen i två delan och tryck ner hela toffsen igenom det hålet. Förstog du inte? kolla in här: http://www.youtube.com/watch?v=Q1M1gZMkoHI
 Klart!
(Om du vill göra lite till så kan du sätta dit en till toffs lite längre ner och dra igenom håret igen och fortsätta så länge du vill) se hur här: http://www.youtube.com/watch?v=zBJAHfrix2I


Kommentarer
Elin

Fina frisyrer! :)

Svar: Tack :D
Elin

2013-08-07 @ 22:41:27
URL: http://elinbergstroms.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

elinthecoolest.blogg.se

Jag är en tjej på 13-år som bloggar här på elin-the-coolest.blogg.se. Jag vet att namnet är lite sådär men det fanns inga namn som var bra lediga och då blev det såhär :)

RSS 2.0