Alla kolla!

 

Håller helt klart med!

fråga frågor!!

http://ask.fm/chokladelin
 

Skönhetstips-torrshampoo

Ja torrshampoo är verkligen räddaren i nöden när du vaknar och håret är flottigt och livlöst. Ett torrshampo är helt perfekt. Det gör så att håret inte verkar flottigt och man får mer volym. Jag andvänder ett från Batiste och det heter cool & crisp fresh och kostar 69kr.
Jag vet att det finns ett torrshampoo från Batiste som finns för blonda, brunetter och svarthåriga om man har problem med att det blir mycket vita prickar i hårbotten.
Så torrshampo är verkligen min räddare och jag andvänder det jätte ofta.
 

Från skolan

Ja då sitter man här i skolan och har lunchrast en timme.
Asså mitt shema är nog det sämsta man kan ha. Vi slutar halv fyra varje dag förutom onsdag då vi slutar fem över två istället. Sen är mina bussar alltid sena och tar massa omvägar så det tar en timme att åka hem och på onsdagar tar det över en timme för då åker den ännu mera omvägar. Men aja nu ska jag inte klaga.
Vi har typ so eller svenska eller något nu efter denhär lektionen.
Jag är med min bästa kompis Tanya som är typ bäst. Hon fyller år snart också. Någon som har förslag på vad man kan köpa? Jag har några förslag men vi får se vad jag hittar på. 
Hoppas ni hare bra *PUSS*
 

elinthecoolest.blogg.se

Jag är en tjej på 13-år som bloggar här på elin-the-coolest.blogg.se. Jag vet att namnet är lite sådär men det fanns inga namn som var bra lediga och då blev det såhär :)

RSS 2.0