Sommar serie-sommarläsning

Nu hade jag tänkt tipsa om några bra böcker att läsa på stranden. Jag är inte så himla mycket för att läsa men här är några böcker jag har läst och tycker är bra iallafall
Ja faktiskat så tipsar jag om twilight böckerna. Det kanske inte är dom nyaste böckerna men dom är så himla bra. Det är ju många som har varit fans av Twilight filmerna men inte läst böckerna. Men jag tycker att domhär böckerna är så himla bra. Men man måste kunna ge boken en chans. Första gången jag läste Om jag kunde drömma så sträckläste jag den i 3 timmar för att den var tråkig. Jag ville komma till den spännande biten. Men alla böcker är så himla bra. Bäst tycker jag nog är Ljudet av ditt hjärta
Sen
 
Sen tipsar jag också om Genom dina ögon. Jag har själv inte läst den än men jag har sett filmen och den var jätte bra så jag ska nog läsa boken snart.
Dom här böckerna är så himla bra. Jag har läst ut Cinder och håller på med Scarlett. 
Cinder- Askungen - inte sagan som du minns den men en saga du alldrig glömmer
Scarlet- Rödluvan- inte sagan som du minns den men en saga du alldrig glömmer
Det är sannt men dom har verkligen gjort om sagorna. För dethär utspelar sig i framtiden. Dom är jätte spännande och jätte bra. Jag är bara lite besviken på att men inte får så bra beskrivet hur dom ser ut och hur allt runt om ser ut. Men annars så är dom jätte bra.
 
 
 
Hoppas ni fick lite tips *PUSS*
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

elinthecoolest.blogg.se

Jag är en tjej på 13-år som bloggar här på elin-the-coolest.blogg.se. Jag vet att namnet är lite sådär men det fanns inga namn som var bra lediga och då blev det såhär :)

RSS 2.0